Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare comandă.

S.C. Cafe Solutions S.R.L va emite catre CLIENT o factura pentru PRODUSELE si serviciile ce urmeaza a fi livrate, obligatia CLIENTULUI fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare. 
Platile se fac numai in moneda nationala – Leu/Lei/ RON.

Platile se pot efectua in sistem ramburs sau plata online cu cardul bancar.

Plata in sistem ramburs: Se face in numerar, integral, la livrarea PRODUSELOR. In cazul livrarii COMENZII printr-o firma de curierat, plata COMENZII se face dupa verificarea integritatii ambalajului exterior (cutiei) de catre CLIENT. Plata se va face direct catre firma de curierat pe baza de chitanta.

Plata online cu cardul bancar – se face prin Stripe, care este un procesator de plati online. Aceasta metoda de plata este destinata tuturor posesorilor de carduri emise sub sigla Visa, Mastercard sau Maestro.

Pentru efectuarea platii veti introduce numarul cardului dumneavoastra, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura dumneavoastra). 

In momentul anularii unei comenzi achitate online cu cardul bancar, se trimite automat email de anulare plata catre procesatorul platii, iar banii vor fi restituiti in contul dumneavoastra. De regula, acest proces dureaza aproximativ 10 zile calendaristice. Insa poate dura pana la 30 de zile conform conditiilor bancii emitente a cardului. 

Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii pentru client.
Influence.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.